Resurse bune, resurse rele

De tinut minte: "Don’t enter a trade just because a broken trend, wait for confirmation."

Ca in orice alta activitate si in trading, pentru obtinearea unor rezultate bune avem nevoie de resurse. Daca resursele sunt slabe… rezultatele vor fi probabil, pardon, cu siguranta, la fel de slabe.

Prin resurse intelegem o baza de cunostinte tehnice cat mai solida si corect formata, un calculator si o conexiune buna la internet, o metoda de trading cat mai putin riscanta si cat mai profitabila si, mai ales, capacitatea de a filtra toate aceste resurse astfel incat sa nu facem ce face turma.

Ce face turma?
In primul rand crede ca analiza fundamentala este esentiala si nu doar atat, este esentiala pentru orice instrument. Nu sunt un fan al analizei fundamentale – ba dimpotriva – pentru ca gasesc imposibil faptul ca cineva dintr-un orasel de oriunde din lume sa fie la curent cu datele si analizele fundamentale corecte si mai ales la timp.

In al doilea rand, analiza fundamentala poate ca are un sens atunci cand vreo sa investesti in actiuni de exemplu si urmaresti activitatea unei companii, dar este total inutila cand tranzactionezi valute pe Forex.

Un alt lucru pe care il face turma, este sa foloseasca aceleasi metode si indicatori vechi si total nefolositori.

Asadar, filtreaza informatiile care ajung la tine, alege intelept, invata sa deosebesti o resursa buna de una slaba si nu fa nici un compromis. Ah, sa nu uit, INTOTDEAUNA VERIFICA INFORMATIA PRIMITA SAU TESTEAZA.

Nu uita ca 80% din traderii noi… dau rateu! Oare de ce?! Daca ai vreo parere te invit sa imi lasi un comentariu mai jos.

Citeste in continuare despre asta “Chiar crezi ca esti mai destept decat cei… 80%?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *